keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Menetetty tapaus

Piinailu taitaa olla ohitse tämän kierron osalta. Maanantai iltana jäi vaaleanpunaista tuhrua paperiin pyyhkiessä. Eilen tuhruili rusehtavaa tuhrua satunnaisesti vessassa pyyhkiessä. Pikkuhousut eivät kuitenkaan sotkeutuneet. Tänään on kans tuhruillut pikkuisen aina pyyhkiessä. Laitoin varuiksi pikkuhousunsuojan, kun oltiin liikenteessä. Eipä siihen suojaan kuitenkaan juuri nimeksikään mitään vuotoa tullut. Aavistuksen jotain rusehtavaa. Tämä tuhruilu on niin rasittavaa. Miksei ne menkat vaan voi alkaa heti kerralla ilman 2-3 päivän tuhruttelua? Ennen Eskoa mulla ei koskaan ollut mitään tämmöistä. Pari kertaa saattoi hieman punertavaa tuhrua tulla paperiin ja sitten ne hanat jo aukeskin ihan kunnolla.

Nytpä tässä sitten saa miettiä, onko jokin vialla, kun tämmöiseksi on nämä kierrot menneet. Muuten kyllä kierrot on suht. säännöllisiä. Tuhruilu alkaa yleensä kiertopäivinä 24-27 ja kestää sen 2-3 päivää, jonka jälkeen alkaa menkat. Ne sitten kestää keskimäärin 6 päivää ja lopussa saattaa olla kans 1-2 päivää hienoista tuhruilua.

Nyt ei oikein mitään menkkaoireitakaan ole. Mitä nyt pikkuisen välillä jomottelee mahaa ja mieliala on normaalia ärtyisämpi. Ei oikeastaan muuta. Menkkamigreenikin toistaiseksi loistaa poissaolollaan, mutta vielähän tuo ehtii.

Mitäs muuta... ulkona, ulkona, ulkona... siellä ne meidän päivät lähinnä kuluu. Eskokin haluaa vaan koko ajan olla ulkona ja mukavahan se on, että viihtyy. Touhuilee kaikkea tuossa omalla pihalla ja saan siinä sivussa jotain itsekin tehtyä. Kummasti ne sisäleikitkin kiinnostaa Eskoa paremmin, kun suurin osa päivästä kuluu ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)