maanantai 6. toukokuuta 2013

Libalabaa

Tänään oli sitten taas paluu arkeen viikonlopun jälkeen. Minulle se tarkoittaa Eskon kanssa kotona olemista, kotihommia ja sen sellaista. Aamulla nukuttiin pitkään, onneksi Eskokin nukkui niin sain itsekin levättyä kunnolla. Olisihan tuo silti väsyttänyt, mutta ei se auta jäädä sänkyyn enään, kun viereisestä huoneesta kuuluu vaativaa kitinää. Kömpii pian itse pois pinniksestä ja siinä hommassa tuskin käy kovin hyvin.

Tänään oli jotenkin heti aamusta semmoinen migreenin tyyppinen päänsärky alkamassa ja nappasin yhden ja ainoan lääkkeen heti aamusta. Se auttoikin ihan hyvin, onneksi. Nyt taas iltaa kohti alkoi tuntumaan uudestaan moinen päänsärky. Tarkoitus oli ottaa äidiltä lisää migreenilääkkeitä siellä käydessä, mutta ne sitten unohtui.

Ulkoiltuakin tuli tuossa omalla pihalla. Laiteltiin kukkapenkkiä kuntoon talven jäljiltä ja Armas toi siihen muutaman säkillisen uutta multaa. Laajennettiin entistä hieman ja sen myötä melkein kaikki kasvit siirtyivät nyt uudessa penkissä eri paikkoihin. Nyt siellä olisi vielä tilaa uusillekin istutuksille. Jahka kevät tästä kunnolla etenee, taidan käydä ryöstöretkellä äidin kukkapenkissä.

Mitä sitten tulee vauvantekohommiin, niin taitaa se kyllä jäädä välistä tänäänkin. Armas tuijottaa jääkiekkoa telkkarista ja minä en jaksa alkaa vonkumaan sitä sänkyhommiin. Päätäsärkee, taisin sen kyllä jo mainita yhden kerran. Tein päivällä ovistestinkin ja sain siihen haaleaakin haaleamman viivan. Minkäänlaisia tuntemuksia munasarjojen kohdilla ei ole ollut oikeastaan koko päivänä. Limaa on vuodellut hiljoksiin koko päivän aina vessareissujen yhteydessä. Tuskin se ovulaatio ihan vielä on. Mulla on jotenkin semmoinen epäilys, että se taitaa mulla oli pikkaisen kierron puolivälin jälkeen. Veikkaisin kp 15-17 tienoille. Katsotaan nyt, mitä nuo testit rupee näyttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)