keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kyttäilyä

Joopa joo, ei se vaan koskaan muutu helpommaksi. Oviksen bongailu nimittäin. Eilen tein taas testin ja ei siihen kyllä oikein minkäänlaista viivaa tullut. Ehkä ihan hailakka, jos oikein käyttää mielikuvitusta. Tosin mulla tais kyllä olla pissi liian laimeaa, kun olin juonut mehua vain vähän aikaisemmin.
Tänään koitan sitten vahingosta viisastua ja istun tässä kurkku kuivana kintut ristissä, että saisin edes jonkinlaisen tuloksen siihen perhanan tikkuun. Sängyssä ei edelleenkään ole tapahtunut mitään. Pitäis varmaan jo alkaa ryhdistäytymään. On vaan ollut niin kurja päänsärky ja jotenkin semmoinen puolihuono olokin, niin ei siinä ole huvittanut edes harkita mitään muuta, kuin nukkumista. Tänään ei enään särje päätä, joten josko sitä illalla jaksaisi innostua...

Esko heräsi juuri päikyiltä, äitiä kutsutaan toisaalla. Ois tuo poika kyllä saanut vähän kauemmin nukkua. Nämä päikyt jäivät vajaaseen tuntiin. Nooh... jospa se nukahtais sitten illalla hieman paremmin.

Jatkuupi...

Oviksen bongauksesta vielä... eilen ja tänään on vuotanut jo selvästi enemmän limaa. Lima on ollut valkoisempaa ja paksua venyvää, kuin kananmunan valkuaista. Anteeksi likaiset ykstyiskohdat, mutta haluan kirjoittaa nämä itselleni muistiin. Tarkoitus olisi pitää jonkinasteista kiertopäiväkirjaa tässä samalla. Eilen aamupäivästä oli myös pientä nippailua alavatsalla oikealla puolella. Tänään ei ole ollut mitään tuntemuksia. Nyt siis menossa kp 13.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)