sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Testailua

Heti alkuun tilanne raporttia oviksen bongailusta.

Tänään on kp 10 ja tein ensimmäisen ovistestin, puhdas nega. Menkat loppuivat aikalailla torstaina ja melkein heti perjantaista lähtien on jonkin verran limaa jo vuodellut. Alkuun lima oli aika kirkkaan oloista, mutta nyt jo hieman paksumpaa ja valkoisempaa. Liman määrä on ollut koko ajan aika sama, housuihin asti ei juurikaan ole valunut, mutta paperiin sitä on jäänyt pyyhkiessä ihan kunnolla.
Mitään suurempia tuntemuksia mahassa ei ole ollut. Pientä nippailua välillä oikealla puolella, kuten aika usein koko kierron ajan on aikaisemminkin ollut.

Greippimehua olen nyt juonut litran verran kuluneen viikon aikana. Nyt viikonlopun olimme reissussa, jotenka mehut jäi juomatta. Yritin tänään paikkailla tilannetta juomalla ison lasillisen moista litkua.
Vitamiinejakin on nyt syöty reilun viikon verran. Ostin ihan tavallisia Minisunin monivitamiineja ja sitten erikseen foolihappoa. Saapi mieskin noita foolihappotabuja syödä, josko niillä vaikka olisi suosiollinen vaikutus simppoihin.

Tässä kierrossa on siis vakaa aikomus laittaa kaikki keinot peliin. Saas nähdä jääkö tältä illalta petipuuhat huomiseen. Sen verta reissussa rähjääntyy, että alkaa väsymys jo voittamaan. Eskon nukuttaminenkin oli tänään oma lukunsa. Pikkukaveri itkeskeli sängyssään kovastikin ja ei meinannut silittelyllä rauhoittua. Onneksi tajusimme tarkistaa vaipan ja jonkinlainen löysä/ripuli kakka siellä oli ja olipa kerinnyt sitten vajaassa puolessa tunnissa polttaa pyllyn ihan punaiseksi. Ei muuta, kun pesut ja kunnon kerros sinkkivoidetta. Eskon rauhoittelua ja yökkärit päälle. Syliinhän tuo meinasi nukahtaa, kun kannoin omaan huoneeseensa ja hetken aikaa siinä katseltiin Cars julistetta. Rauhoittui onneksi samantien omaan sänkyynsä ja taisi nukahtaakin melko pian, kun ei sieltä enään mitään ääniä ole kuulunut.

Nyt alkaa jo omakin silmä luppasemaan siihen malliin, että on viisainta hipsiä sänkyyn ja kallistaa pää tyynyyn. Tuskin tässä mitään on vielä menetetty, kun se ovistestikin oli ihan tyylipuhdas nega.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)