torstai 6. kesäkuuta 2013

Kummaa touhua

Kylläpäs aika rientää. En näköjään ole tännekään ehtinyt pitkiin aikoihin, vaikka niin oli muka vakaa aikomus päivitellä melkein päivittäin.
Helteet pukkasivat pohjolaan ja päivät kuluvat pitkälti pihatöissä ja muuten vaan Eskon kanssa ulkoillessa. Sääskiä täällä on ihan jumalattomasti ja ollaan kaikki enemmän ja vähemmän kupattuja ja pahkuroita täynnä, Esko rukka varsinkin.

Mulla ne menkat oli ja meni ja nyt eletään jo tämän kierron puoliväliä. Tai ei mulla tarkkaa havaintoa kiertopäivästä ole, mutta olettaisin oviksen olleen toissa yönä. Ainakin aamuyöstä oli sen maallista jomotusta ja juilintaa, että siihen heräsin. Tuntui kyllä enempikin olevan koko häpyluu tulessa, samoin nivuset. Ja ei luulisi liiallisesta peittojen heiluttelustakaan moisen johtuvan, kun ei meillä se peitto niin usein heilu. Nyt ollaan 3 kertaa laitettu lasta aluilleen jokatoisenpäivän taktiitalla. Saas nyt näkkee sitten taas...

Yritin gyne aikaakin saada itselleni, mutta eihän tässä tuppukylässä mikään systeemi toimi. Ensin käskettiin soittaa uudestaan seuraavana päivänä ja menin sitten sen pahaisen päivän unohtamaan. Soitin uudestaan ja silloin oli tietenkin jo liian myöhäistä ja seuraavan kerran aikoja annettaisiin vasta lähempänä heinäkuun puoliväliä, jolloin pitäisi soittaa uudestaan. Ajan saaminen sitten meneekin jonnekin elokuulle asti. Yritetään nyt sitten luomuna siihen saakka ja katsotaan sitten uudestaan. Meinasi lievästi sanottuna v&%%/!taa moinen touhu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)