sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hyödynnettyjä päiviä

Oletettavasti voulaatio tosiaan oli tuolloin torstaina, jolloin sain kaksi viivaa tikkuun. Tai sitten se oli perjantaina aamusella. Silloin nimittäin oli sen maallinen jomotus alamahassa, ettei ihan hetkeen ole ollutkaan. Mullahan ei ole ollut minkäänlaisia ovisoreita synnytyksen jälkeen ollenkaan. Ei niitä kyllä juuri mainitsemisen arvoisesti ollut ennen raskauttakaan. Paitsi sitä limaa, sitä on kyllä joka kierrossa vuodellut enemmän ja vähemmän.
Ovista saatiin ihan kivasti hyödynnettyäkin, kun tässä kierrossa peitto heilui keskiviikko, torstai ja perjantai iltana. Eiköhän se ajoitus osunut kohdalleen. Nyt sitten vaan toivotaan parasta ja pidetään peukut ja varpaatkin pystyssä tärpin puolesta.
Limaa ei kovin paljoa vuodellut enään tuon oletetun oviksen jälkeen, paitsi tänään. Ja heti on ollut semmoinen mitvit... olo?!! Kai sitä limaa voi sitten vuodella muutenkin. Käsittääkseni kuitenkin vuodon pitäisi ovulaation jälkeen vähentyä ja loppua kokonaan. Kunnes se sitten alkaa uudestaan loppu kierrossa enteillen tulevia menkkoja.
Alamahaa on satunnaisesti jomotellut joka päivä ovulaation jälkeen ja tänään jomotteli pikkuisen jopa vasemmaltakin puolelta, mistä yleensä ei jomottele ollenkaan.

Tänään on ollut kiva äitienpäivä. Aamulla tultiin "herättämään" oikein laulun kanssa ja sain nominationin rannekoruuni horoskooppi palan, kuten olin toivonutkin. Käytiin myös kaupungilla ravintolassa äitienpäivä lounaalla ja sen jälkeen vielä oman äitini luona kakkukahvilla. Illalla Armaan sukulaisia poikkesi kylään ja kahviteltiin vielä meilläkin sitten kääretortun merkeissä. Sumuinen ja utuinen sääkin selkeni illaksi ja aurinko paistoi. Ulkoiltiin koko perheellä omalla pihalla hetki ennen Eskon iltapalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)