torstai 9. toukokuuta 2013

Kaksi viivaa ovistestissä

Kuten otsikkokin kertoo, tänään oli se päivä, jolloin ovistesti näytti selkeää plussaa. Unohdin kyllä lukea testituloksen vaaditun 10 minuutin sisällä, mutta eiköhän tulos kuitenkin ole suhteellisen luotettava. Aion kyllä jatkaa testaamista vielä muutaman päivän. Haluan nähdä, alkaako viiva vaalenemaan. Siitä voisin sitten varmemmasti päätellä oviksen olleen tänään/huomenna.

Tänään on kyllä ollut alamahassa oikean muniksen kohdilla lupaavan tuntuista nipistelyä ajoittain. Muutenhan mulla ei ole ovisoireita oikeastaan koskaan mitään, mistä voisin päätellä jotain tapahtuvaksi. Tuossa oikealla puolella munasarjojen kohdalla on nipistelyä melkein koko kierron ajan aina satunnaisesti, joten sitä nyt ei voi kovin varmana pitää.

Tämän päivän ovulaatilimoista ei taas voi sanoa yhtään mitään, koska eilen päädyimme Armaan kanssa (vihdoin) heiluttelemaan peittoja. Ihan vahingossa taisi kerrankin ajoitus osua suht. kohdalleen. Toki täytyy vielä muutamana iltana varmistella, että siellä varmasti on simppoja liikkeellä vastaanottamassa munasolua. Ja eihän se peittojen heiluttelu koskaan pahasta ole ihan huvikseenkaan.

Tänään laitettiin takapihan terassille Eskolle keinu ja voi sitä pienen ihmisen riemua. Poitsu nauraa hekotteli ihan ääneen, kun oli niin kiva keinua. Pois ei olisi millään halunnut ja itkuhan siitä sitten tuli, kun piti lähteä sisälle syömään. Luultavasti meillä keinutaan aika ahkerasti tulevina päivinä ja äiti antaa vauhtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)