perjantai 2. toukokuuta 2014

Kuulumisia ja vähän oireitakin

Huh huh, kun taas aika rientää. Toisaalta se tuntuu matelevan välillä, mut toisaalta se kyllä juoksee ihan kamalan nopeaa. Taas on muutama päivä hurahtanut tuosta noin vaan ja vappukin kerkesi olla ja mennä. Se on kuulkaa jo toukokuu!

Meillä vietettiin vappua rauhaisasti kotosalla koko perheen kesken. Leivottiin munkkeja ja laitettiin simakin tulille, vaikkakin pikkuisen viime tipassa. Vappupäivänä käytiin torilla katselemassa hulinaa ja samalla käytiin kiinalaisessa ravintolassa vetämässä itsemme ähkyyn. Kotiin varatut grillieväät saavat nyt odottaa viikonloppua, ellei sitten tänään innostuta avaamaan grillikausi meidänkin terassilla :)

Raskauden suhteen ei uutta kerrottavaa juuri ole. Paino nousee, maha kasvaa ja liikkeitä näkyy ja tuntuu. Tänään tulee täyteen tasan 26 viikkoa raskautta. Huisia! Sen kunniaksi mennäänkin käymään yksityisellä ultrassa. Siitä lisää sitten omassa postauksessa.

Voisinkin ihan pikkuisen listata ylös mun olemattomia raskausoireita.

-Pissattaa. No, joo... tai ei. Ei pahemmin siis pissata normaalia enempää. Yöllä tosin joudun käymään yleensä yhden kerran vessassa joskus 1-2 aikaan.

-Väsyttää. Välillä väsyttää enemmän ja välillä olo on jopa kohtalaisen energinen. Nukun myös ihan hyvin öisin, kunhan ensin löydän hyvän asennon. Sen hakemisessa saattaa hetki jos toinenkin mennä.

-Supistaa. Voi kyllä! Tässä voinkin samalla viitata tuohon kohtalaisen energiseen oloon. Mitäpä sillä energialla tekee, kun juuri mitään ei oikein pysty tekemään. Vähänkin enemmän rehkimistä ja varmasti supistelee. Ei onneksi kipeästi, mutta kuitenkin. Muutama vähän tuntuvampikin suppari on kyllä tullut koettua.

-Närästää. Ei pahemmin. Jotkut ruoat saattavat aiheuttaa lievää närästystä, mutta muuten ei juurikaan.

-Ummetusta. Sitäkään ei kovin pahasti. Siitä olen kyllä äärimmäisen iloinen.

-Levottomat jalat. Välillä meinaa vähän olla ja se jos mikä on sangen ärsyttävää!

-Maha painaa! Kyllä! Koko ajan hengästyttää ja istuessa varsinkin tuntuu välillä melkoisen ahdistavalta. Painaahan se maha jo sisuksia kasaan ja se aiheuttaa ahdistusta. Sukkein ja kenkien jalkaan laittaminen alkaa pikkuhiljaa olla haasteellista.

-Selkää särkee. Varsinkin jos joutuu seisoskelemaan paikoillaan niin särkee ihan tosissaan.

Pieniähän nämä mun oireet vielä toistaiseksi on. Olkaamme siitä tyytyväisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)