tiistai 20. toukokuuta 2014

Muu maa mustikka

No jopas on taas vierähtänyt edellisestä postauksesta. Jotenkin en vaan ole saanut aikaiseksi kirjoitella yhtään mitään. Ollaan oltu tässä vähän lomallakin mun mummolassa ja huomenna olisi ajelu kotiin. Ihanaa, kun tuli kesäiset ja lämpimät kelit, vaikka kyllä tuo kuumuus vaan veronsa vaatii.

On tullut liikuttua paljon normaalia enemmän täällä ollessa ja se kyllä kostautuu. Ja nyt puhutaan silti hyvin vähäisestä liikunnasta. Leikkipuistoon noin 700m päähän on kävelty kerran ja toki takaisinkin. Yhden kerran käyty läheisellä terrassilla juomassa janojuomat ja sinnekin matkaa vajaat 500m vaan. Eilen käytiin vajaan 2 tunnin shoppailureissu ja autolla mentiin kaikki siirtymät. Tänään sit shoppailtiin melkein 3 tuntia kaupungilla. Mä oon ihan poikki. Mun selkä on kipeä, jalat on kipeät ja ne tuntuu jotenkin tosi raskailta ja turvonneilta, vaikkei turvotusta silmin olekaan havaittavissa. Supistuksia tulee ja menee, ei onneksi kipeitä. Vauva liikkuu melko aktiivisesti pitkin päivää ja maha tuntuu tosi pinkeältä ja kiristävältä joka suuntaan. Ihan kuin se olisi nyt justiinsa pullahtanut taas enemmän ja enemmän vaan isommaksi.

Yöt on aika katkonaisia olleet täällä. On kuuma ja ei se vieras sänky vaan koskaan ole niin hyvä, kuin oma. Olen heräillyt useamman kerran yön aikana eikä asiaa ole auttanut yhtään kamala kuumuus ja se, että nukutaan kaikki (siis oma perhe) samassa huoneessa. Herään melko herkästi Eskon yöllisiin pyöriskelemisiin ja jos en siihen niin ihan varmasti vähintään mummo yskii viereisessä huoneessa tai Armas kuorsaa tai koira vaihtaa paikkaa... Onneksi huomenna saan oikaista ruotoni ihan omaan sänkyyn, ihanaa!

Semmoista tänne... Ei siis mitään niin ihmeellistä auringon alla. Saa nähdä, mitä lukemia vaaka näyttää, jos uskallan edes vilkaista sinnepäinkään. On mummolla ollut sen verta hyvät pöperöt ja kyllähän se tuo helle pistää himoitsemaan kylmiä juomia ja jäätelöitä ihan liiaksi asti. Uh huh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)