lauantai 3. toukokuuta 2014

Yksityinen ultra

Eilen käytiin yksityisellä ultrassa. Ihan vaan sen vuoksi, että haluttiin saada varmempi tieto sukupuolesta. Se, kun jäi rakenneultrassa hieman arvailujen varaan. Käytiin ihan tavallisessa ultrassa, ei siis missään 3 tai 4d:ssä. Tokihan ne hienoja olis olleet, mutta 200-300 euroa yhdestä ultrasta on sentään mun makuun jo ihan liikaa. Nyt selvittiin reilusti alle 100 euron ja saatiin kuvia ja vähän videotakin.

Ultraajana toimi pitkän linjan kätilö ja terveydenhoitaja. Hänellä oli toimitilat kerrostaloasunnossa. Menimme sinne miehen kanssa yhdessä ja hieman oli jännittynyt tunnelma. Toki tiedettiin kaiken olevan varmasti kunnossa, mutta onhan se huisia päästä kurkkaamaan nahkojen sisälle.

Todella miellyttävä kuva jäi tapahtumasta. Meille kerrottiin koko ajan, mitä missäkin näkyy ja samalla kertoi myös koko ajan kaiken olevan ihan kunnossa. Tarkistettiin rakenteet suurinpiirtein kaikki ja samalla ultrattiin sitä jalkoväliä useaankin kertaan. Ilmeisesti ihan hyvä näkyvyys sinne oli ja kätilö sanoi heti alussa, että kyllä tässä ihan selvästi häpyhuulet näkyy. Monesta eri kulmasta niitä meille esitteli. Itse en kyllä mitään nähnyt. Sen verta näin, ettei siellä ainakaan niitä pojan vehkeitä kyllä erottunut.

Mitattiin myös hieman rintsessan kokoa. Kuulemma laitteet on kiinalaista alkuperää ja ne laskee helposti päänympäryksen ja vartalonympäryksen mukaan lasketun ajan vähän väärin, koska suomalaiset on eri mallisia muodoltaan. Reisuluun mitan mukaan typykkä olisi ollut pari päivää odotettua isompi. Painoarvio oli tällä hetkellä 788g viikolla 26. Ei mikään kovin pikkuinen prinsessa kätilön sanojen mukaan. Typykällä näyttikin olevan ihan hyvän kokoiset lihakset reisissä :)

Ihan lopuksi vielä kätilö katsoi uudestaan sitä jalkoväliä ja sanoi, ettei hän kyllä poikaa tästä saa tekemälläkään. Eli aikas varma lupaus tyttövauvasta saatiin. Katsottiin siinä samalla vielä tarkemmin vauvan asento läpi. Typykkä istuu siellä tiiviisti perätilassa edelleen. Pää on istukan kanssa samoilla kohdilla vähän navan yläpuolella oikealla. Typy oli ihan linkkuveitsi asennossa, varpaat kiinni otsassa. Ei ihme, että liikkeitä on melko ylhäällä mahassa tuntunut. Toivottavasti tajuaa kääntyä raivotarjontaan ennen synnytystä. Haluaisin niin kovasti alatiesynnytyksen. Onhan tässä vielä hyvin aikaa...

Tänään sitten googlettelin tuota painoarviota ja useammankin lähteen mukaan se menee aikalailla alakäyrän mukaan, pikkuisen yli sen. Eli ei nyt mikään kovin isokaan tuo vauva tällä hetkellä ole. Ihan normaalin kokoinen. En odota kovin pientä syntymäpainoa, mikäli nyt syntyy laskettuna aikana tai sen jälkeen. Esikoinenkin oli liki neljä kiloinen, niin eiköhän tämä kakkonenkin aika samoihin mittoihin pääse.

Ihanaa oli päästä näkemään pikkuinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)