tiistai 18. maaliskuuta 2014

Rv 19+4 ja voihan kiristävä maha

Mullahan on ollut ihan alusta asti tätä ajottaista mahan jomottelua ja kiristelyä. En nyt oikein osaa sanoa, onko nää jo jotain harkkasuppareita vai onko vaan ihan normaalia venymisestä johtuvaa. Melko ahdistavan tuntuista joka tapauksessa ja neuvolan täti puhelimessa meinasi, että on syytä ottaa rauhallisesti. Huomenna menen käymään neuvolassa ylimääräisellä käynnillä ja katsotaan sitten pitääkö käydä myös lääkärin juttusilla. Kyllähän se kohdunsuun tilanne on kuitenkin hyvä tarkistaa.

Ei mulla esikoisesta ollut mitään tämmöisiä oikeastaan missään vaiheessa. Kaikkea pientä oli kyllä. Kuten närästystä, liitoskipuja, ummetusta ja sen sellaista. Nyt taas ei kovin paljoa ole mitään tuommoisia ollut, mutta tää maha on kyllä jo pistänyt hidastamaan tahtia. Eikä olla edes ihan puolivälissä vielä. Mihin minä tämän mahani kanssa oikein joudun vielä?

Nyt sitten odottelen vaan tuota huomista neuvolaa ja mahdollista lääkärissä käyntiä. Siellä varmasti selviää jatko tarkemmin. Uhkaavasti vaikuttaa siltä, että mun työt saattaa olla tehtynä tämän raskauden osalta. Ellei sit työnantaja pysty tarjoamaan jotain kevyempää hommaa. Ihan kiva ois kuitenkin vielä vähän aikaa pystyä olemaan töissä paremman päivärahan toivossa. Toisaalta mä kyllä viihdyn kotonakin vallan mainiosti.

Palailenpa huomenissa kertoilemaan neuvolan kuulumiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)