torstai 2. tammikuuta 2014

Mitä kummaa?

Täällä ollaan oltu hieman huonovointisia muutama päivä. Se alkoi oikeastaan uuden vuoden aattona. Ensin Armas alkoi rampata vessassa jo edellisenä yönä, maha ihan sekaisin. Mulla sitten meni aattona maha sekaisin ja oli koko ajan jotenkin huono-olo. Uuden vuoden juhlintakin jäi melko vähiin. Käytiin koko perheellä alkuillasta ampumassa muutama raketti ja valettiin tinat. Esko meni normaalisti 20.00 nukkumaan ja minä menin melkein samantien myös nukkumaan huonoa oloani pois. Armas kävi herättelemässä ennen puoltayötä, että lähdetään ampumaan loput raketit. Vajaan tunnin jaksoin olla ulkona ja sitten tuli taas huono-olo ja lähdin takaisin nukkumaan.
Eilen oli ihan hyvä päivä, ei kummallakaan oikeastaan mitään muuta kuin kamala väsymys. Nukuttiin sitten pitkin päivää vuorotellen toisen viihdyttäessä Eskoa.
Tänään ois pitänyt töihin jaksaa, mutta aamulla oli taas niin huono-olo, että soittelin töihin ja sovittiin, että huilaan pari päivää. Tuonne sairaalaan, kun ei pahemmin kannata sairaana lähteä tartuttamaan potilaita. Ja ties minkä kulkutaudin sieltä itselleenkin vois saada, kun oma vastustuskyky on heikoimmillaan. Mitähän lie tautia mahtaa olla, kun Eskolla ei ole ollut mitään. Tästä omasta huonosta olostakaan ei voi tietää, johtuuko se mahataudista vai raskaudesta.

Lisäksi mulla on ollut useampana päivänä omituista ylävatsakipua. Vähän niin kuin närästystä, semmoista poltetta aivan rinnan alapuolella. Googlailin asiaa yks päivä ja ilmeisesti se voisi olla sappivaivaa. Semmoinen on kuulemma aika yleistä raskauden aikana, vaikka normaalisti sappi ei vaivaisikaan. Enpä ollut moista kuullutkaan aikaisemmin ja Eskoa odottaessa ei sellaista ollut. Pelkkää närästystä vaan ja siihen auttoi Rennie, tähän ei tunnu auttavan oikein mikään.

Millaisia ruuoka-aineita pitäisi välttää, jos kärsii sappivaivoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)