torstai 30. tammikuuta 2014

Ensimmäinen kolmannes takana

Tänään tulee täyteen rv 13 ja ensimmäinen kolmannes on nyt lusittu. Tästä alkaa sitten se kuuluisa energinen keskiraskaus. Hah.... olo ei ole tippaakaan energinen. Sama jäätävä väsymys vaivaa edelleen, joka on vaivannut ihan alusta asti. Esikoista odottaessa sitä energistä aikaa ei varsinaisesti tullut ollenkaan. Saattoi olla välillä muutama päivä energisempää aikaa ja sitten meni taas monta viikkoa sohvalla torkkuen.

Nyt kyllä sais johonkin sopivaan väliin iskeä kunnon energiapiikki. Olisi niin paljon tehtävää ennen vauvan syntymää ja paljon mukavampi olisi touhuta vielä tässä vaiheessa, kun maha on pieni eikä suurempia vaivojakaan ole. Mun pitäisi saada vaatehuone raivattua ihan kunnolla. Siellä on paljon kirppiskamaakin, jotka ei viimeksi menneet kaupaksi kirpparilla. Ne pitäisi laittaa uudelleen myyntiin tai lahjoittaa pelastusarmeijalle tai uffille. Varmasti sinne on kertynyt myös paljon ihan pois heitettävää tavaraa. Eskolta tulee koko ajan lisää liian pieniä vaatteita ja tähän asti olen ne kaikki jemmannut talteen. Kohta alkaa tosissaan tila loppumaan kesken ja kun pitäisi ne vauvan vaatteetkin saada mahtumaan jonnekin.

Meidän pitäisi myös tehdä vähän varastoremppaa. Meillä on vain yksi tosi pieni kylmä ulkovarasto ja tarkoitus olisi laittaa sinne eristystä seiniin ja levyttää ne sitten. Josko saataisiin siitä edes puolilämmin tila. Silloin sinnekin voisi paremmin säilöä vaatteita ja muutakin tavaraa, joka ei kosteutta kestä. Ja nuo lasten rattaat/vaunut. Ne majailee tällä hetkellä Eskon huoneessa, kun ei niille oikein missään muuallakaan tilaa ole ja ulkona en halua niitä säilyttää. Ne menee siellä niin äkkiä pilalle ja enkä nyt ihan tieten tahtoen viitsi liki tonnin kiesejä pilata.

Meidän makuuhuone on kans yksi murheenkryyni. Sinne pitäisi saada kirjahylly mahtumaan ja haluan ehdottomasti sellaisen matalan (noin 130-150cm korkean) hyllyn, jossa on umpinaiset ovet. Tällä hetkellä kaikki meidän kirjat on pinoissa vaatehuoneen perimmäisessä nurkassa, kun muualla ei ole niille paikkaa. Makuuhuone pitää taas mööbleerata ihan uusiksi, että saadaan pinnasänky mahtumaan sinne. Se, kun ei mahdu kuin tasan yhteen järkevään paikkaan.

Tekemistä siis olisi, joten saisko tänne sitä energiaa kiitos! Niin ja aikaa! Kiitos :)

Meni vähän ohi aiheen, mutta mukava kirjoittaa välillä ihan vaan arkistakin höpinää...

2 kommenttia:

  1. Mulla kesti väsymys ja pahoinvointi n. viikolle 16, sen jälkeen sain kunnon energiabuustin! Kyllä se sieltä pikkuhiljaa tulee, muista vaan levätä kunnolla :)

    VastaaPoista
  2. Onnea hyvistä ultrakuulumisista! :) Ihanaa että kaikki hyvin. Harmillista että oot tosi väsynyt. Toivottavasti ei jatku koko raskausaikaa kuitenkaan. Tiiän tuon tunteen kun kauheasti tekemistä eikä yksinkertaisesti vaan jaksa..... Tsemppiä kovasti jatkoon! :)

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina :)