sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäislomailua

Katkaistaanpa pieni blogihiljaisuus pääsiäisen kunniaksi. Ollaan oltu torstaista asti reissussa ja ollaan edelleen tiistaihin saakka. Matka meni yllättävän hyvin, vaikka kilometrejä kertyi yli 700km. Paluu matka tehdään kuitenkin kahdessa erässä. Onneksi meillä on olemassa välietappi, missä voidaan olla yötä. Mun selkä ei oikein tykkää tuosta autoilusta normaalistikaan ja nyt vielä vähemmän.

Kerrankin oli oikea ajoitus lähteä reissuun, nimittäin säiden puolesta. Täällä etelässä on olut aurinkoiset ja lämpimät lomasäät. Tänään melkein jopa helteistä, ainakin vuoden aikaan nähden. Paljon ollaan oltu ulkona ja Eskokin on nauttinut ulkoilusta täysin siemauksin. Ollaan syöty hyvin, liiankin hyvin, koko ajan. En uskalla edes ajatella puntarilla käymistä. Mahakin tuntuu kamalan isolta koko ajan, vaikka mittojen mukaan on jopa pienepi, mitä Eskosta tässä vaiheessa.

Yksi syy siihen, että päivityksiä tulee aika harvoi on se, etten keksi millään mitään kirjoitettavaa. Raskaus etenee omalla painollaan ja viikot vaan vierii. Maha tosiaan alkaa olla jo tiellä ja haitata arkista aherrusta. Kyykistely ja kumartelu saavat aikaan supistuksia ja samoin vähänkään pidempi kävely tai paikallaan seisoskelu. Varsinkin tuo paikoillaan seisominen tuntuu olevan hankalaa, se ottaa selkään ja kiristää mahaa ja on vaan hankalaa kaikkinensa.

Liikkeitä tuntuu hyvin pitkin päivää ja niitä on mukava tunnustella. Välillä koko maha hytkyy kun tyyppi mellastaa. Muutamana yönä on ollut jopa semmoinen meno päällä, että olen jopa toivonut vauvan rauhoittuvan hetkeksi, että pääsisin takaisin uneen. Liikkeitä alkaa tuntua jo melko ylhäälläkin välillä. En tosin tiedä yhtään, miten päin siellä masussa majaillaan. Luultavasti vähän vaihdellen.

Ajtusten tökkiminenkään ei ole muuttunut mihinkään... nyt katkesi ajatus, kun pitää samalla katsoa Harry Potteria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)