perjantai 14. kesäkuuta 2013

Piinaviikon mietteitä

No niin, se alkaa tämäkin kierto lähenemään loppuaan ja piinailu on alkanut. Yritän kovasti olla ajattelematta koko asiaa. Tuntemuksia mihinkään suuntaan ei ole. Ihan pientä hetkellistä jomotusta on tänään pari kertaa tuntunut, mutta nekin mielestäni ihan väärässä paikassa. Aamupäivällä oli mahakipeä vasemmalta puolelta melko alhaalta, mutta niin reunasta, että tuskin se kipuilu ainakaan kohdusta oli peräisin.
Odottelen rauhassa menkkojen alkamista, luultavasti tuhruilu alkaa viimeistään maanantaina. Vahvasti epäilen, että se alkaa jo huomenna. Nyt on kp 23 menossa. Oviksen saatoin bongata kiertopäivien 13-14 välisenä yönä. Jos se yöllinen jomottelu ei ollut ovis, niin sitten ei hajuakaan, millon lie on ollut.

Ei mulla kyllä ole tippaakaan semmoinen tuntuma, että olisin raskaana. Edellisillä kerroilla on ollut muutamaa päivää ennen plussausta jotenkin vaan semmoinen olo. Se tunne, että jotakin on nyt tekeillä. Nyt ei ole semmoista oloa ja kun ei ole mitään jomotuksiakaan, joita aiemmissa raskauksissa on ollut suunnilleen viikonpäivät ennen plussaa.

Mitäs muuta. Kovasti kesäloman suomiturneeta suunnitellaan, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Helsinki, Tampere, Turku... ja ties vaikka ja mitä muuta. Vähän risteilyä uudella viikkarin laivalla, sukulaisten tapaamista, uusien paikkakuntien koluamista ja kaikki tämä lapsen ehdoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)