torstai 20. kesäkuuta 2013

Punainen ferrari

Piinailu ohitse tämän kierron osalta. Maanantai-iltana tuli jo hieman tuhrua paperiin pyyhkiessä ja tiistaina tuhruili koko päivän enemmän ja vähemmän. Eilen sitten hanat aukesivat ihan kunnolla ja nyt on kp 2 menossa. Ei mulla kyllä ollut yhtään semmoinen olokaan, että olisin voinut raskaana olla.

Pari viikkoa vielä ja saan soittaa tk:seen. Tarkoitus olisi saada aika gynelle ja sitä kautta päästä sitten jatkotutkimuksiin. Kesä-heinäkuun vaihteessa tulee kuluneeksi vuosi, kun menkat synnytyksen jälkeen alkoivat ja toisen vauvan yrittäminen alkoi. Tuntuu taas kestävän tämä raskautuminen ihan tarpeeksi kauan. On tämä aavistuksen ehkä helpompaa kestää nyt, mitä ensimmäisellä kierroksella. Nyt mulla kuitenkin on yksi maailman rakkain ja ihanin poika, äidin silmäterä.

Reilun viikon päästä lähdemme kesälomareissuun kiertelemään Suomea ja yöpymään maatilamajoitukissa sekä sukulaisten nurkissa. Käymme tutustumassa uusiin seutuihin, uusiin kaupunkeihin ja uusiin nähtävyyksiin. Otamme ilon irti lapsen kanssa reissaamisesta ja käymme mm. Linnanmäellä ja Korkeasaaressa ja varmasti paljon muissakin paikoissa. Ähtärin eläintarha on myös käyntikohde listalla Tuurin kyläkaupan ohessa. Toivottavasti samalla ajatuksetkin karkaavat lomafiiliksiin ja lapsenteko onnistuisi ihan puolivahingossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)