maanantai 7. heinäkuuta 2014

Neuvola rv 35+0

Perjantaina oli neuvola käynti. Oma terkkarini oli jäänyt lomalle ja vastassa oli ihan outo täti. Eipä se minua haitannut. Kuulumisia kyseltiin ja juteltiin. Sain tunnukset sähköiseen neuvolapalveluun, jossa pitäisi käydä täyttämässä esitietolomake synnytystä varten.
Sitten tehtiin perus tutkimukset. Verenpaine oli hyvä edelleen. Paino oli nyt tippunut 400g edelliseen käyntiin verrattuna. Terkkari oli heti huolissaan, että olenko laihtunut. Selitin sitten, että viimeksi punnittiin raskaat farkut jalassa ja niiden painoa ei otettu huomioon ollenkaan punnituksessa. Nyt oli ehkä realistisempi tuo tulos. Hemoglobiini mitattiin myös ja taas se oli romahtanut, vain 103! Käski syödä rautaa, joten ferronolit kehiin. (mistä tulikin mieleen, että enpäs ole parin päivään muistanut... ups) Pissassa oli proteiinit yhdellä plussalla samoin leukkarit. Sain lähetteen labraan ja tänään sit isäntä kiikutti näytteen sinne aamulla. Pitäisi käydä tarkistamassa tulos omahoitopalvelusta.
Lopuksi kuunneltiin sydänääniä ja hyvin ne taas sieltä kuului. Syke +150. Vauva raivotarjonnassa ja kuulemma selkä oli silloin minun vasemmassa kyljessä ja jalat oikealla.
Seuraava käynti onkin sitten ensi viikon perjantaina ja silloin on vielä tämä sama sijainen, jonka luokse menen. Sijainen oli myös sitä mieltä, että varaa minulle loppuraskauden lääkärikäynnin. Mikäpä siinä, ei kait se pahaksikaan ole lääkärillä käydä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)