torstai 24. heinäkuuta 2014

Helteiset kuulumiset rv 37+6

Huh huh hellettä! Aivan liian kuuma tehdäkseen yhtään mitään. Aika meinaa käydä vähän pitkäksi, kun ulos ei yksinkertaisesti kykene näillä ilmoilla menemään ja sisälläkään ei pysty mitään muuta tekemään, kun lojumaan sohvalla tuulettimen vieressä. Ja silti hiki vaan valuu virtanaan. Yöt ihan tuskaa, kun on niin järkyttävän kuuma. Onneksi pikkuisen keksittiin helpotusta, kun hoksattiin laittaa liesituuletin yöksi päälle. Makkarista ikkuna auki ja ovi raolleen, niin liesituuletin imee ulkoa viileämpää ilmaa sisälle. Onneksi ensi viikoksi lupailee jo pikkaisen viileämpiä ilmoja.

Näköhäiriöitä on edelleen ja välillä päätäkin jomottelee. Pistän helteiden piikkiin. Huomenna on taas neuvola, niin sielläpä sitten selviää onko paineet pysyneet edelleen hyvänä ja mitä pissatikku näyttää. Helteistä huolimatta sain vihdoin järjesteltyä vauvan vaatteille tilan vaatehuoneeseen ja sain jopa ne vaatteetkin sinne. Pakko se oli tehdä, vaikka meillä on tässä tulossa elokuussa vielä muuttokin. Sitä, kun ei koskaan tiedä, milloin tämä beibe mahtaa itsensä ulkoistaa.

Ulkoistuksesta puheenollen... olen aloittanut hienovaraisen pihalle savustuksen. Joka ilta hieron nännejä ja välillä se aiheuttaakin muutaman kohtuu mojovan supistuksen. Leikkö sitten itse supistukset aiheuttaneet kuitenkaan kohdunsuulla yhtään mitään. Aion kuitenkin jatkaa tuota nännihierontaa synnytykseen saakka. Harjoitussupparit on loppuneet kokonaan jo jokunen viikko sitten. Nyt tällä viikolla on muutamana päivänä tuntunut ihan pientä menkkajomotusta alamahalla hyvin satunnaisesti. Niistäkin pienistä tuntemuksista sitä aina vähän innostuu ja kuvittelee, josko tämä ei vaikka meniskään yliaikaiseksi, ainakaan kovin paljoa. Minä olisin ihan valmis lähtemään synnärille, vaikka tältä istumalta.

Nyt lisää viilennystä kehiin ja tuuletinta isommalle. Esko päikkäreillä ja on äidin lepohetken aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)