tiistai 3. kesäkuuta 2014

Rv 30+5 kuulumisia

Taas se aika vaan juoksee juoksuaan. Miten mä en nyt millään saa tänne oikein mitään kirjoitetuksi. Tällä viikolla meillä alkoi ns. kesäloma. Eskon hoito loppui perjantaina ja nyt olemme sitten poitsun kanssa päivät kahdestaan kotona. Eilen aamulla meinasi jo iskeä ahdistus, kun en millään olisi jaksanut aamupalaa laittaa. Pelkkä puuron keittäminen tuntui jo niin raskaalta hommalta. Tänään on onneksi mennyt paremmin ja oli kiva olla ulkona, kun oli niin ihana ilmakin. Esko leikki ja touhusi omiaan hiekkalaatikolla ja minä sain viikata pyykkejä ihan rauhassa terassilla.

Masuasukille kuuluu kans ihan hyvää tai ainakin niin olettaisin. Melkoinen myllerrys mahassa on usemmankin kerran päivässä. Välillä oikein sattuu, kun niin kovasti pitää tunkea nahkoja. Mulla ei ole oikein aavistustakaan, mitenkä päin typykkä mahassa majailee. Liikkeitä tuntuu enimmäkseen ihan ylhäällä oikealla ja sitten taas vastaavasti ihan alhaalla vasemmalla. Olettaisin jalkojen ainakin olevan ylhäällä, mutta sehän ei vielä kerro mitään. Jos vauva on edelleen samassa asennossa kuin viimeksi ultrassa, hänellä oli varpaat otsassa. En kyllä jotenkaan oikein usko siihen, että niin enään olisi. Kyllä uskoisin tuntevani pään, jos se tuossa ylhäällä olisi ja ylhäällä ei tunnu mitään sellaista, joka voisi olla pää.

Kahden viikon päästä on taas lääkäri-neuvola. Jospa siellä kohta alettaisiin jo ultralla katsomaan tarkemmin vauvan asentoa ja pikkuhiljaa sitten sen mukaan suunnittelemaan synntystäkin. Onhan tässä toki vielä aikaa, vaikka mille ja vauva ehtii heittää monet kärrynpyörät vielä. Itse haluaisin vaan jo varmuuden asiaan. Kai se lopullinen varmuus tulee sitten vasta synnytyssalissa.

Jotenkin en nyt vaan keksi tänne mitään järkevää kirjoitettavaa. Olot on olleet ihan hyvät. Mitä nyt vaan väsyn kovin helposti pienistäkin jutuista, enkä jaksa tehdä yhtään mitään. Välillä tulee heikko olo, mutta se menee usein ohi ihan vaan lepäämällä ja jotain pientä syömällä. Toivottavasti noita oloja ei ala kovin usein tulemaan. Pitää muistaa huolehtia ruokailusta ja nesteytyksestä kesän aikana hyvin. Painon noususta päätellen ei kyllä ruoasta ole ollut puutetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)