perjantai 13. kesäkuuta 2014

Rv 32+0

Jaahas, se ois taas yksi viikko täynnä. Tässähän alkaa ihan just kohta aika käymään vähiin. Tänään siis tasan rv 32+0 ja huomenna starttaa viikko 33. Tuossa 25-30 viikojen välissä oli hetki, kun tuntui, ettei aika niin nopeasti kulunutkaan, mutta nyt se on taas ottanut siivet selkäänsä ja vauhti on sen mukaista. Esko on ollut kaksi viikkoa kanssani kotona ja kylläpä aika on mennytkin nopeaa pienen miehen touhuja seuratessa ja viihdykkeitä keksiessä.

Meillä ei ole vielä mitään laitettu vauvaa varten valmiiksi. Toki kaikki suuret hankinnat on tehtynä, kun ne on aikoinaan Eskolle ostettu. Nyt pitäisi alkaa kaivelemaan kantokopan irtonaisia kankaita ja tukilevyjä vaatehuoneen uumenista ja käyttää ne pesukoneessa. Myös auton turvakaukalon kankaat on irrallaan jossain päin vaatehuonetta. Siinä tuleekin olemaan haastetta saada ne nätisti takaisin paikoilleen. Sitterin kankaatkin pitäis käyttää pesukoneessa, enkä just nyt muista minne olen ne sijoittanut. Vaatteet olen kaikki pessyt sitä mukaa, kun niitä olen ostanut tai saanut. Ne odottavat kaikki yhdessä isossa pahvilaatikossa vaatehuoneessa. Vaatehuoneeseen on tarkoitus laittaa lisää elfan vetokoreja, joihin sitten tulee myös vauvan vaatteet. Pitäisi päästä piakkoin koriostoksille. Sitä ennen pitäisi tehdä pientä raivausta muutaman hyllyn osalta, että ne korit ylipäänsä mahtuu koko huoneeseen.

Yhden paketin tutteja ostin valmiiksi, mutta mitään muita hoitotarvikkeita ei vielä ole. Tuttipullon tutteja pitää ostaa paketti tai kaksi ja lisäksi kaikki vaipat, vanulaput, vanupuikot ja rasvat yms. on ostamatta. Ehkä niitä nyt jo vois alkaa ostelemaankin, kun eihän tässä enään pitkä aika ole h-hetkeen. Kesällä on taipumusta olla aina liian lyhyt ja niin uskon sen olevan tänäkin vuonna. Eli, olemme elokuussa ennen kuin huomaammekaan ja sitten tulee jo kiirus.

Meillä on tässä sivubisneksenä suunnitteilla talon rakennusprojekti ja pakko myöntää, siihenhän se kaikki aika menee. Olemme ravanneet tapaamassa eri talopakettien toimittajia ja suunnitelleet ja pyytäneet tarjouksia. Olemme googlailleet miljoonia sisustukseen liittyviä asioita netistä ja selvitteleet sen sata muutakin asiaa. Kyllä on iltaisin kaikkensa antanut olo. Mun päivät kuluu siis Eskoa hoitaessa, masua kasvatellessa ja laminaattien, maalien, lämmitysjärjestelmien ym. seassa surffatessa.

Ensi viikolla olisi taas neuvolaa ja lääkäriä. Suppareita on ollut nyt vähän vähemmän, mutta tuskinpa joudun kuitenkaan töihin palaamaan enään. En kyllä kykeniskään mitenkään, vaikkei niin kovin supistakaan. Palaan siis ensi viikolla asiaan noiden kuulumisten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)