maanantai 15. heinäkuuta 2013

Todellista piinaa

Reissu on nyt onnellisesti ohi ja alkupuolella reissua tuli pupuiltuakin muutaman kerran mm. ulkosaunassa, hotelissa poitsun vedellessä hirsiä huoneen toisella laidalla. Mummolassa ei sitten enään kehdattu/jaksettu. Loma muutenkin oli oikein onnistunut ja kelit olivat kohdillaan. Viikonloppuna olikin shokki palata kotiin, kun täällä vain rapiat 15 astetta lämmintä ja tänäänkin on satanut vettä koko päivän.

Kierto alkaa nyt olla lopuillaan ja tätiä tässä jo odottelen. Muutamana päivänä on alamahassa tuntunut menkkoja edeltävää jomottelua satunnaisesti. Pissalla on pitänyt käydä melko tiheään, mutta siihen mahtanee syypää olla turhan tiuha jääkaapilla ramppaaminen. Niin ja eilen kesken kauppareissun meinasi hieman iskeä huono-olo ja maha meni sekaisin. Oli pakko jättää kärryt hyllyn kulmalle ja kipittää vessaan. Olo kyllä helpotti heti sen jälkeen, joten huono-olo varmaan johtui vaan mahan sekaisin menosta. Eikä se mahakaan enään ole ollut yhtään epänormaali.

Nyt sitten tässä vaan piinaillaan vielä ainakin huomiseen, hyvä olisi malttaa odotella vielä muutama päivä. Eri asia vaan maltanko... taas ne pahuksen testit polttelee tuolla vessan laatikossa. Ei pitäisi ostaa etukäteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina :)